Työpaikkajutut on niintä vaarallisimpia. Niin moni kertoo kesäpäivä- tai pikkujoulupanoista joista on sitten tullut ihan piinaavia pakoiluja työpaikalla jälkeenpäin. Vaikka mies olisi ookoo ei ajatukset välttämättä mene yksiin. Itse olet vaan kannalla että se oli vaan yksi pano, vaikka oiskin hyvä mutta toinen ajattelee jotain pidempi aikaista, jopa suhdetta. Siksi yleensä joko skippaan firman bileet tai käyn vain ns "ilmaisen viinan bileissä" ja suuntaan sitten matkani jonnekin muualle ja mieluusti yksin.

Ei silti, duunissa saattaa olla varsinaisia herkkuja ja flirttihän ei koskaan ole pahitteeksi. Tällänen herkku oli meillä duunissa kuutisen vuotta sitten viereisellä osastolla. Meillä oli flirttiä joka oli normaalia kuumempaa, oltiin kosketusetäisyydellä kiusoittelemassa toisiamme. Pidin kuitenkin rajani vaikka mies ehdottelikin ja vihjaili - en vaan uskaltanut pilata hyvää duuniflirttiä mahdollisilla jälkiselkkauksilla.

Mies lähti toisen firman palvelukseen yllättäin ollessani kesälomilla ja kaikki tekemätön jäi hampaankoloon kaivelemaan. Messuilla illanistujaisravintolassa näin viereisessä pöydässä toisen duuniporukan ja siellä tutun hahmon. Kyttäsin koska mies lähti vessassa käymään ja lähdin perään. Se oli Hän! Jälleennäkeminen häkellytti kumpaakin, vanhat tunteet tulvahti syvältä ihon alta esiin ja sovittiin tunnin päästä rehvit ravintolan kulman taakse. Ruoka ei liiemmin maistunut ainakaan minulla ja kyttäsin kelloa malttamattomana. Pöydän keskustelut meni ihan ohi, koitin vain pysyä nahoissani. Äkilliseen mahakipuun vedoten poistuin pahoitellen omasta seurueestani.

Lähdimme pikkukuppilaan ottamaan muutamat. Pian oli kumminkin selvää että lähdemme minun hotellihuoneeseeni. Vieraassa kaupingissa on mukavaa olla anonyymi. Ilta oli vielä niin nuori, että muut tutut kolleegat kiskoi takuulla pihviä, viiniä ja snapseja omissa ryhmissään. Huoneessa tuli pääsi irti. Suutelimme ihanan pitkään, kaikessa rauhassa. Hän oli mitä parahin suutelija, joten minulla ei ollut mitään sitä vastaan. Sitä paitsi meillähän olisi nyt koko yö aikaa. Suihkun raikkaina tuuppasin miehen sohvalle ja polvistuin ottamaan häneltä suihin. Kalu oli hetkessä kivi kova ja sykkivä. Penis oli normaalikokoinen ja siinä oli siro tatti. Ajattelinkin sen sujahtavan ihanasti pilluuni kun sen aika olisi. Mies voihki ja nautti. Hidastin välillä tahtia, otin kyrvän niin syvälle suuhun kuin vain sain ja pyörittelin kielelläni samalla vartta. Olin jostain lukenut miten eri lämpötilat vaikuttavat suihinottoon ja ehdotin että kokeilisimme. Kylmä ja kuuma vesilasi saapui seuraamme ja huuhtelin suuni vuorotellen näihin ja otin suihin. Mielenkiintoista, uutta ja mies tykkäsi - suosittelen. Kotioloissa mukaan voisi ottaa jääpaloja ja teetä mutta niitä ei nyt ollut hotellihuoneessa tarjolla. Mies oli ihan kliimaksissa kun hän nosti kasvoni ja sanoi että nyt on mun vuoro.

Menimme sängylle ja hän avasi reiteni. Hän leikitteli ensin reisilläni, suuteli, nuoli ja hieroi parransängellään. Hän nuoli, imi ja näykki klitoristani taitavasti - hänen perheessään oli näköjään nainen antanut aiheesta oppitunnin ja oppi oli mennyt perille. Sain orgasmin jo suuseksissä ja tähdet löivät silmissäni kun hän survaisi yhdellä rajulla työnnöllä peniksensä sisääni. Vaikka penis oli ohut korvasi pituus ja käyttötaito paljon.

S/M-seksi ei ole minua lähemmin kiinnostanut. Vaikka laulussa sanotaakin että "kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän, jos edes sitäkään" en jotenkin satuttamista ole kokenut jutukseni. Siksipä yllätyin kun mies tullessaan takaapäin minuun yhtäkkiä sivalsi avokämmenellä pakaraani. Hän kouraisi pitkää tukkaani nyrkkiinsä ponnarityyppiseen otteeseen ja murisi "nyt saat nainen kyytiä". Tavallaan nautin tällaisesti semi-s/m jutusta. Pieni kipu ja rajuus toimikin ja kiihotti lisää. Loppuseksi olikin sangen eläimellistä ja sekamelskaista asennonvaihtoa joka kuitenkin hänen kanssaan sujui ilman mitään pitkiä taukoja tai keskeytyksiä. Seksi jatkui ja jatkui vaikka asennot vaihtuivat.  Hän tuli samaan aikaan kuin minäkin ollessani selälläni jalat levällään vasten hänen olkapäillään - ah niin nautinnollista.

Emme edes ehtineet suihkuun kun himo valtasi meidät uudestaan. Tällä kertaa rakastelu oli hellä ja intiimi. Olimme kokoajan kosketuksissa toisiimme syleilemällä. Seksi oli rauhallista ja kaunista ja silti äärettömän nautinnollista. Keinuimme sylikkäin kun tulimme toistamiseen. Jalat täristen menin suihkun puolelle. Kun saavuin takaisin mies oli jo nukahtanut. Katselin hänen komeita piirteitään pitkään ja mietin miten paljon olin menettänyt kun olin päästänyt hänet menemään. Tuolloin en ollut vielä papin aamenta kuullut - kuten ei hänkään kun samassa duunissa olimme. Oliko syy miehen etäisyydellä pitämiseen ollut jo aiemmin se, että hän oli minulle pelottavan täydellinen pari joka hetki sitten oli tullut todettua moneen kertaan? Nyt molemmat olimme käyneet sanomassa papin edessä aamenet - olisiko polku mennyt toisin, sitä emme koskaan saa tietää...

Aamulla herätin miehen suudelmilla joihin hän vastasi ahnaasti. Hänen kätensä hakeutui pilluuni ja olin hetkessä litisevä suonsilmäke. Mies kävi pesulla pikaisesti jonka aikana ylläpidin olotilaani omin sormin. Hän katseli toimintaani hetken ennenkuin osallistui itsekin ensin sorminensa ja sitten kielellään, koko suullaan. Naimme kuin eläimet, intohimoisesti. Nautinnollista oli etenkin asento jossa itse makasin kyljälleni, päälimmäinen jalka kohotettuna ja mies työntyi pitkällä kyrvällään minuun polviasennosta - aaahhh! Hän nosti minut syliinsä jossa ratsastin hekuman huipulle itseni lähes tainnoksiin.

Oli alkamassa viimeinen messupäivä. Molemmilla oli paluumatka edessä omilla autoilla. Vaihdoimme käyntikortit. Kumpikin tiesi sanomattakin että soittelemaan ei ruveta mutta tekstaria pystyisi laittamaan missäpäin liikkuu jos vaikka törmäisimme samaan kaupunkiin sattumalta yritystilaisuuksien myötä. Sanoin hänelle suoraan että kadun kun emme aiemmin ottaneet yhteen vaikka liekki jo roihusi. Hän sanoi miettineensä ihan samaa, olisi vaan pitänyt rohkeasti muuttaa ehdottelut teoiksi. Jos siis duunissasi löytyy helmi joka saa sinut sykkimään ja kaipaamaan, älä odota turhia - voi olla ettei teillä käy yhtä onnellisesti kuin meillä.

Viimeisen messupäivän ajan tunsin itseni hehkuvaksi. Meikki oli täydellinen poskien hehkuessa hekumasta. Tiesin että kotona minua odottaisi ihana mieheni, mutta silti ajattelin tänä iltana pidättäytyä jotta pystyisin vaalimaan Hänen muistoaan ja nukahtamaan hän mielessäni sisälläni. Tiedättehän sen orgastisen tunteen minkä pystyt jäljittelemään mielikuvaseksillä - jos et ole kokeillut, suosittelen!