Olen aina tullut paremmin toimeen miesten kuin naisten kanssa. Työkin vei alalla jossa miehiä on 90%. Miesten seurassa tunnen olevani sinut itseni kanssa. Rakastan käyttää paljastavia vaatteita, ihoa pitää näkyä aina - mitä enemmän sitä parempi. Tämäkin suosii miesten maailmassa pyörimistä - naisilla voisi olla mielipide yhteen sun toiseenkin asuun joita käytän työssäni - näkisivätpä vapaa-ajan asuni. Huolehdin itsestäni enkä ole mikään vöytärömakkaroiden tai selluliitin omistaja, arvostan itseäni ihan liikaa päästääkseni moisia läheisyyteeni. Pinnallistako, ei minusta. Onko väärin haluta näyttää hyvältä?

Olen flirtti ja siksi saan miehet tekemään vuokseni asioita joita haluan. Ehkä se johtuu osittain säihkyvistä tummista silmistäni joihin kuulemma jää koukkuun. Flirtilllä pidän miehet sopivassa talutushihnassa, saan ne lähelleni jos haluan ja voin vapauttaa flexin  vaikka 5m päähän etäisyyttä hakemaan halutessani.

Olen maailmassa löytänyt monta hyvää miestä jotka mätsäisivät kanssani mutkattomasti joiltain osin. Kuitenkin sielunkumppanini kanssa avioiduin. En vain voi luonnolle mitään että se vetää minua baanalle uusia "tuulia" kokeilemaan - välillä. Salaa tietenkin. Siitä lisää...

Pohja piristysruiskeelta.