Käyn ravintoloissa yleensä yksin vaikkakin siipalle selitän meneväni tyttökavereiden kanssa tai duuniin liittyviin juttuihin. Mitenpä oikeestaan voisinkaan kulkea tutussa laumassa jäämättä kiinni? Jos joku herkku ilmaantuu kaveri-illan aikana häviän tuttavuuden kanssa taksiin ja tekstaan tulleeni yhtäkkiä huonovointiseksi.

Ravintolakäyttäytyminen on mulla aina sama. Katselen fiilistä, haravoin silmilläni potentiaalisia mielihyvän tuottajia. Normaalisti vain istun tiskillä, juon hitaasti siideriä tai makeaa drinkkiä. Yleensä joku tulee juttelemaan ja tarjoamaan drinkkiä. Jos seura ei miellytä vaihdan paikkaa. En ikinä nuole ravintolassa, kiinnijääminen itseteossa on liian suuri riski. En halua menettää sitä mitä minulla on kotona, mutta silti halajan välillä jotain muuta. Kiimaista yksinkertaista seksiä joka voi tuoda mukanaan uusia kokemuksia. Pelimerkit on mulla siis aika kovat ja välillä mietinkin miksi riskeeraan kaiken vain panon takia? Vietti kuitenkin vetää ja viettelee. Olen varovainen liikkeissäni - tiedostan riskini. En muutenkaan ymmärrä kännisten ihmisten hapuilevaa märkää kuolaamista tanssilattialla. Joillekinhan se voi toimia esileikkinä ja härnäämisenä, mä ehdin tehä sitä kun on sen aika.

Parasta seksiä on oikeastaan seksi ihmisen kanssa jonka tunnet jostain asiayhteydestä. Olet ehkä tavannut hänet duunin kautta, kuntosalilla ja kiinnostus on herännyt. Tällainen mies, ulkomaalainen, lähestyi minua Michellessä baaritiskillä. Olimme heti samalla aaltopituudella kuten aina hänen kanssaan. Näen miestä noin kerran vuodessa, joskus harvemminkin. Hänessä on jotain niin vahvaa seksuaalisuutta että vaatteet päälläkin hän humalluttaa ja huumaa minut pelkällä läsnäolollaan. Hän on myös ainut poikkeus jota olen julkisesti suudellut. Tanssimme jotain latinokappaletta hyvin lähekkäin kun hän otti minua kasvoista kiinni ja suuteli. Annoin sen tapahtua - yleensä tämä ei onnistu. Enempää ei tarvittu. Lähdimme narikkaan ja taksiin.

Pidättäydyimme taksissa ja juttelimme niitä näitä josta en muista sanaakaan. Pidimme vain käsistä kiinni - äärimmäisen kiusoittelevaa kun mieli tekisi repiä vaatteet pois. Myös hotellin aulassa käyttäydyimme ilman erillistä sopimusta kuin kaksi toisilleen tuntematonta jotka vain sattuivat samaan aikaan hissiaulaan, minä hivenen miehen jälkeen. Kun kullanhohtoiset raskaat hissin ovet sulkivat meidät koppiin pääsi helvetti valloilleen. Olimme niin toistemme kimpussa kuin vain voi. Mies suuteli kaulaani, suutani ja hänen huohottava hengityksensä tuntui taivaalliselta vartalollani. Olin kuin kissa pistoksissa. Käytävällä olimme rauhallisesti, näin miten miehen kädet tärisivät avainkorttia höylätessään lukulaitteeseen.

Inhoan hotellihuoneissa alkujäykkyyttä. Miksi selata hätäpäissään minibaaria jonkun drinkin takia tai kuljeskella rauhattomasti huoneessa kun molemmat tietävät miksi huoneeseen on tultu. En myöskään kaipaa turhaa jaarittelua vaan suora toiminta on enemmän mun juttu. Miksi keskeyttää jotain kuumaa ajankuluksi? Niinpä kun hotellihuoneen ovi sulkeutui painoin miehen hellästi ovea vasten ja aloin availla paidan nappeja samalla miehen kaulaa suudellen ja näykkiessäni korvaa. Puvun takki tippui lattialle ja mies voihki suudellessani hänen vartaloaan nappien avautuessa. Vyö ja housut aukesivat hetkessä.

Rakastan suihinottoa. Olen huomannut sen olevan monille miehille valitettavan usein vain jotain mistä he haaveilevat oman kumppaninsa kanssa. Minä taas kiihotus itsekin siitä. Tunnen kuinka mies kovettuu suussani sykkiväksi kaluksi ja nautin tuottamastani nautinnosta miehelle nuollessani mansikan reunoja hitaasti lämpimässä kosteassa suussani käden tehdessä ylös alas liikettä varren ympärillä. Tutustun rauhassa kyrpään, kieleni ja huuleni löytävät jokaisen kohonneen suonen, jokaisen uran ja lihaskohouman. Makukondomit on kait suihinottoa varten kehitetty mutta itse otan mieluusti poskeen paljasta. Se on henkilökohtaisempaa. Juuri siksi "käyttämäni" miehet ovat minulle jotenkin tuttuja - se tuo varmuutta puhtaudesta vaikkei se olekaan mikään tae. Nielen harvoin, riippuu mielentilastani ja miehen nopeudesta. Nyt nielen osan ja hieron siitintä pumppaavasti rintojeni väliin miehen edelleen seistessä hotellin oveen nojaten puvunhousut nilkkoihin rullautuneena sperman valuessa iholleni.

Nousen ja suutelemme. Vaatteet vähenevät entisestään ja vien miehen kädestä suihkuun. Esileikki suihkussa on hyvin hivelevä ja tatti käy kastautumassa, esittäytymässä, pilluuni, mutta vain muutaman vedon verran. Lopusta saa mies päättää. Seksi on minulle hyvin tärkeää ja teen sitä mieluusti ja usein. Niinpä asennolla ei minulle niinkään ole väliä. Lempiasentojani ovat takaapäin, asento jossa minut on nostettu seinälle ja mies tunkeutuu sisääni edestä päin sekä perinteinen lähetyssaarnaaja jossa mies työntyy sisälleni kassien koskettaessa välilihaani - ihanaa tuntea koko kalun uppoutuvan minuun. Myös kyljelläni, toinen jalkani ylhäällekohotettuna, mies tulemassa polviseisonnassa sisääni on nautinnollinen ja tuo ihanat näköalat jos huone on varustettu peilein.

Rakastelemme pitkään ja hartaasti. Miehen kesto on kutkuttavan pitkä - kenties kiitos suuseksin. Nautinnollisinta seksi on ilman kumia, mutta siihen en suostu vaikka käytössäni olisi mikä ehkäisy hyvänsä. En kenenkään kanssa, se on vain oman mieheni yksinoikeus. Osa hyvänolontunteestä jää kondomin myötä hivenen taka-alalle varsinkin jos mies haparoi mutta Hän osaa asiansa hyvin. Miksikäs ei, kiertävä saksalainen kaupparatsu jolla nainen on varmasti joka satamassa ellei kaksikin. Hyvännäköinen, itsestään huolehtiva 45+ mies, jolla on pilkettä silmäkulmassa. Hänestä näkee heti päälle että hän on naisten mies! Se ei minua haittaa. En hae uutta miestä itselleni vaan kunnon tyydytystä molemmille osapuolille. Rakastelemme edestä, takaa, sängyllä, haarat levälläni hotellin työpöydän päällä, seinää vasten ja takaapäin. Hän laukeaa kahdesti kuten myös minäkin. Mies jää polttamaan tupakkaa kun hipsin suihkuun. Suihkun lämpimän veden paine tuntuu aisteja herättelevältä hävyssäni, olen voipunut, hyvänolon aalto lyö polviin asti ja hymyilen.

Pukeudun, suutelen miestä ja kuiskaan englanniksi nähdään. En koskaan jää koko yöksi vaan palaan nukkuvaan kotiini -aina! Harvempi mies jää ruikuttamaan, täysin tyydyttyneenä aamuyöllä mies nukahtaa seuraavaksi. Moni haluaisi ottaa aamusta uusinnat jolloin vain hymyilen, heitän lentosuukon ja häviän. En sano taksikuskille kuin osoitteeni. Istun hiljaa takapenkillä ja ajatuksissani kertaan yöllisen ihanuuden. Talo nukkuu kun kömmin vuoteeseeni. Mieheni kahmaisee minut unissaan syleilyynsä. Nukahdan ajatellessani vielä kerran hekumallista yöreissuani! Tämän voimalla jaksan taas pitkään. Tähän mieheen voisin jopa rakastua mutta karistan sellaiset aatokset heti päästäni - ei se toimisi. Ehkä tapaan hänet uudestaan sattumalta...